gb_logo  

Grips
GB


Blades

Tervezés, gyártás, célok
Céljaink és terveink a magyar világújdonság GB ütőfákkal
Tervezés, gyártás, célok letöltése pdf-ben

„A GB Science ütő nem csodafegyver, de azzá válhat!
A tehetséges játékosok kezében, és a hozzáértő edzők segítségével.” (G.B.)

A céljaink a versenysportban: 

- a GB Science ütő bevezetése a világ asztalitenisz versenysportjába
, egy  ÚJ GENERÁCIÓ felnevelésével, magyarországi kiindulóponttal.
- Világbajnoki, Európa bajnoki, olimpiai bajnoki címek, és nagy versenyek győzelmeinek elérése GB Science ütőkkel.
- Magyarországon: a dicső világbajnoki hagyományok folytatása, emlékezve az utolsó magyar asztalitenisz aranykorra, a Berczik Zoltán vezette magyar világbajnoki csapatra, Jónyer Istvánra, Klampár Tiborra, Gergely Gáborra. ( Ne feledjük, hogy Magyarország még most is rögtön Kína után következik a 2. helyen, a megszerzett világbajnoki címek listáján.) Így egyik fontos célunk, hogy a mai felnövekvő új generációt kellő módon tájékoztassuk a régi nagyszerű játékosok eredményeiről, és motiváljuk őket azoknak követésével!
- Más országokban: szintén célunk a GB ütőkkel játszó sikeres versenyzők felnevelésének segítése, akik bizalommal vették kézbe a GB Science ütőket, azzal a céllal, hogy világraszóló eredményeket érjenek el velük.

Ehhez szükségesek még: a tehetség; a kitartás; és a kellő motiváló készséggel rendelkező edzők segítsége is.

Céljaink a hobby sportban:

a világ asztalitenisz hobby piacán új kínálat teremtése a magyar világújdonság GB ütők kollekciójával. Szeretnénk elérni, hogy tízmilliók játszanak a GB ütőkkel világszerte, és azok megvásárolhatók legyenek a világ minden országában.

GB ütők gyártása

GB asztalitenisz ütőfák gyártása

Az GB ütők összes típusa alkalmas a CNC technológiával való nagytömegű sorozatgyártásra a versenysportban és a hobby sportban is.
A GB ütők rétegelt lemezeinek elkészítéséhez trópusi és mediterrán faanyagokat használunk.

Csak a versenysport számára, különleges rétegezésű GB ütőlapokat állítunk elő,
üvegszálas fóliák, és karbonszálas fóliák felhasználásával (magasabb árkategóriában).

…… Valamint a világon először, ferde szálirányú ütőket is gyártunk GB Science Resonance néven. Ezek csak az eltolt fejű GB Science ütőknél valósíthatók meg, és jelentenek további előnyt a versenyzők számára. Az ütőfej középpontján keresztül a ferde szálirányok bevezetik az ütőnyélbe a rezgéseket, amelyek a labdával való érintkezéskor keletkeznek. Ez még jobb labdakontrolt biztosít, és érzékenyebbé teszi az ütőt. (A  GB Science Resonance ütők az asztalitenisz „ínyencei” számára készültek.)

A már CNC vagy lézeres technológiával kivágott ütőlapokat, és a nyélpofákat speciális ragasztóval illesztjük össze.  A befejező munkák, illesztés, csiszolás, a versenyütőknél utólagos kézi munkával történnek.

A  GB ütők 3 féle markolat mérettel (50, 60, 65 mm-es) készíthetők, azért, hogy a legjobban illeszkedjenek a játékosok kezébe (lásd bővebben a GB ütők leírását).
A legáltalánosabb méretek:

- újoncméret:  50 mm;
- női méret: 60 mm;
- átlagos férfi méret: 65 mm (lásd a kézméret fotót).

A markolatok, ha szükséges, bővíthetők házilag

 

E-mail: info@gb-bladefamily.com