gb_logo  

Grips
GB


Blades

Ütőváltás - GB ütők használatára
Áttérés a hagyományos asztalitenisz-ütőkről a GB ütőfák használatára

A versenysportban:
Akik a hagyományos ütőről GB ütőkkel való játékra óhajtanak áttérni, javasoljuk, hogy olvassák el a GB ütőkről adott véleményeket és tekintsék példaértékűnek az első bátor áttérő játékos, az akkori ifjúsági válogatott Lukács Richárd esetét, aki az első magyar bajnoki címet szerezte GB Science ütővel (lásd Molnár úr véleményét).

Akik áttérési szándékkal kézbe vették a GB ütőket, azoknak a tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy az áttérési idő a játékos tehetségétől függően pár nap. Rövid időn belül elérhető az is, hogy egy-egy szetten belül akár 2-3 pontot is lehet javulni a kényelmes GB markolatok, valamint a GB Science ütőknél, az ütőfej eltolásából adódó előnyök segítségével.
Az áttérést nem javasoljuk azoknak, akik a GB ütők első kézbefogása alkalmával nem érezték meg a GB ütők által közvetített „üzenetet”.
(Emlékeztetve jelmondatunkra: „HA KÉZBE FOGJA, MEGKAPJA AZ ÜZENETET”)

A hobby-sportban:
A GB ütők összes fajtája a hobbi játékosok részére azonnal jól használhatók az eddigi széleskörű vélemények alapján.
Kezdők részére a GB Science típusú ütők még azt az előnyt is nyújtják, hogy a markolat kedvező kialakítása miatt stabil ütőfogást biztosítanak, és nem kell mindig igazgatni a kezdő játékos kezében az ütőt, hogy helyesen tartsa. (lásd. Edzői véleményeket)

 

E-mail: info@gb-bladefamily.com